Lloguers vendas i gestió de patrimoni

Lloguers

ELS NOSTRES SERVEIS EN LLOGUERS

Gestió garantida per l’assegurança de responsabilitat civil subscrita a través del Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona i Lleida.

Oficina virtual 24/7, accedeixi a les seves dades, visualitzi el seu estat de comptes, notifiqui o realitzi qualsevol gestió amb nosaltres, en el moment que vostè vulgui els 365 dies de l’any.

Realitzem la promoció comercial i les visites a l’immoble fent la selecció de candidats que més s’ajustin a la seva oferta.

Elaborem i signem els contractes d’arrendament, d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans, gestionant-los fins a la seva finalització.

Ens encarreguem de la relació amb els inquilins, tant pel que fa al cobrament i actualització de rendes, com de les incidències que l’arrendatari o l’immoble poden tenir, sempre sota la supervisió i la presa de decisions del propietari.

Gestionem les fiances amb la Cambra de la Propietat a través del Col·legi d’Administradors de Finques.

Fem un control exhaustiu dels cobraments i liquidem puntualment els lloguers a principi de cada mes juntament amb el detall de l’estat comptable de l’immoble.

Davant de qualsevol servei necessari per l’immoble li proposarem diferents solucions perquè decideixi amb qui i com treballar, nosaltres ens encarregarem de supervisar en tot moment el servei, garantint el millor preu i qualitat contractada.

A més, restem oberts a personalitzar els nostres serveis en funció de les seves necessitats i suggeriments.

BÚSQUEDA DE PROPIETATS

Tenim la propietat que estàs buscant.

PER A + INFORMACIÓ CONTACTI'NS

També ens pot contactar al telèfon 93 328 45 67 i si és una urgència al 636 05 08 00