Propietats

Propietats

Formulari de cerca

Pis davant de la Pl. Valentí Almirall, al carrer Sant Joan de Malta, recentment urbanitzada i d’accés de vianants. Habitatge amb una habitació de matrimoni i una habitació interior. Tots els subministraments estan donats d’alta, disposa de calefacció i aire condicionat. El preu de l’lloguer respecta l’índex de referència i […]

61 m² 1 llit 1 bany
61 m² 1 llit 1 bany

Pis exterior de tres habitacions i dues cambres de banys. Es lloga moblat i amb electrodomèstics. Molt bon estat. Compta amb dos balcons exteriors. Té aire condicionat i calefacció. Fusteria exterior d’alumini i terra de parquet. S’entrega pintat. Situat entre el Centre Comercial Glòries i el Parc del Clot. Molt […]

80 m² 3 llits 2 banys
80 m² 3 llits 2 banys

Local a fantàstica ubicació, amb persiana elèctrica i aire condicionat. Subministraments donats d’alta. El lloguer és de 1.500 euros / mensuals però es pot pactar un renda progressiva durant els primers anys.

35 m² 1 bany
35 m² 1 bany

Local comercial distribuït en tres planta (planta baixa, soterrani i entresol) a peu de carrer, molt ben situat. Disposa de montacarga, dues escales entre soterrani i planta baixa, portes i bigues ignfugas, connexió i mànegues contra, gual de 4 m, corrent trifàsica 220V i aigua.

450 m²
450 m²

140 m2 distribuidos en tres espacios diferenciados (zona público + almacén + oficina). 4 m lineales de fachada y ventilación por fachada posterior.

133 m² 1 bany
133 m² 1 bany

80 Euros/mes, IVA inclòs. Possibilitat de lloguer de dilluns a divendres en horari diürn per 65 Euros/mes, IVA inclòs.

Pis alt de 2 habitacions, saló menjador, balcó, cuina i bany. Pròxim a l’Hospital de la Vall d’Hebron. En bon estat. Especial inversors: pis actualment arrendat.

65 m² 2 llits 1 bany
65 m² 2 llits 1 bany

Fet per Oscar Campos