Propietats

Propietats

Formulari de cerca

Bonic pis en molt bon estat de conservació. Recentment pintat, amb la instal·lació elèctrica actualitzada, està situat al carrer Santander, molt ben comunicat i bons serveis. Serveis donats d’alta. Despeses d’escala i IBI inclosos en la renda. La renda compleix amb l’índex de referència indicat per l’Agència d’Habitatge.

63 m² 3 llits 1 bany
63 m² 3 llits 1 bany

Pis alt, molt lluminós i vistes àmplies. Saló-menjador, 3 habitacions, bany, cuina, safareig-galeria, balcó i vestibulos. Disposa de rentadores. Fusteries d’alumini i persianes.

75 m² 3 llits 1 bany
75 m² 3 llits 1 bany

Pis exterior de tres habitacions i dues cambres de banys. Es lloga moblat i amb electrodomèstics. Molt bon estat. Compta amb dos balcons exteriors. Té aire condicionat i calefacció. Fusteria exterior d’alumini i terra de parquet. S’entrega pintat. Situat entre el Centre Comercial Glòries i el Parc del Clot. Molt […]

80 m² 3 llits 2 banys
80 m² 3 llits 2 banys

Local a fantàstica ubicació, amb persiana elèctrica i aire condicionat. Subministraments donats d’alta. El lloguer és de 1.500 euros / mensuals però es pot pactar un renda progressiva durant els primers anys.

35 m² 1 bany
35 m² 1 bany

Local comercial distribuït en tres planta (planta baixa, soterrani i entresol) a peu de carrer, molt ben situat. Disposa de montacarga, dues escales entre soterrani i planta baixa, portes i bigues ignfugas, connexió i mànegues contra, gual de 4 m, corrent trifàsica 220V i aigua.

450 m²
450 m²

140 m2 distribuidos en tres espacios diferenciados (zona público + almacén + oficina). 4 m lineales de fachada y ventilación por fachada posterior.

133 m² 1 bany
133 m² 1 bany

80 Euros/mes, IVA inclòs. Possibilitat de lloguer de dilluns a divendres en horari diürn per 65 Euros/mes, IVA inclòs.

Fet per Oscar Campos